Beszélgetni szeretnék

Szeretnél beszélni valakivel?

Elmondanád valakinek mit érzel és mivel küzdesz a járvány kellős közepén?

Arról beszélnél, hogy mi lesz a járvány lejárta után? Mi az az első dolog, amit a legszívesebben szeretnél majd csinálni?

Nem vagy egyedül. Az elszigeteltség sokunknak egyre elviselhetetlenebbé válik. Nem igazán tudtunk új barátságokat kötni, nem úgy történtek a dolgok, ahogyan azt elképzeltük. Azon gondolkodunk, sok van-e még, amíg ez az egész lejár és arról álmodunk milyen lesz utána. De most tényleg, milyen lesz vajon FIATALON JÁRVÁNY UTÁN?

Elég! Meguntuk magunkban őrlődni ugyanazokon a sötét gondolatokon.

Gyere el szombaton, május 29-én 11:00 órától a Zoom-ra egy laza hétvégi beszélgetésre erről az egész őrültségről, ami történik.

Hogyan működik? Egyszerűen. Találkozunk, ismerkedünk, 5-6 fős csoportokra oszlunk és elmondjuk kinek mi fáj most a legjobban, mi történik más fiatalokkal a környezetünkben és azt is megbeszéljük, hogy mi lesz a legfontosabb a járvány lejárta után, illetve, hogy mit tehetünk ma azért hogy tényleg minden egy kicsit legalább jobb legyen. Ezt mind egy olyan társaságban, ahol senki nem ítél meg senkit és mindenki önmagát adhatja – a kihívásaival, kívánságaival, álmaival.

De mi történik utána? A projekt kezdeményezői, a PONT Csoport és az Ifjúsági és Sportminisztérium meghallgatja és figyelembe veszi amit a fiatalok mondanak azért, hogy a mostani és a jövőbeli terveiket összehangolják a fiatalok véleményével így hozva létre egy jó stratégiát erre az óriási kihívásra, amire senki se számított pár éve.

Együtt legyőzzük a járványt.